Lindys Vinyl

Nytt band trengte promobilder ASAP, og de ringte til meg.

Føringene jeg fikk var halvfigur, 30 min til rådighet, kanskje s/h bilder!

Jeg valgte å ta med med Nikon 810d og Nikon D5,sistnevnte hadde jeg fått lånt til testing.

Av lys hadde jeg tatt med 2 stk Profoto B1 med softbokser og 1 stk lupo light(led lys med justerbar fargetemperatur) med diffusor.

På tross av akkurat med tid for alle parter, hadde vi godt humør og en fokusert innstilling.

Jeg jobbet mest med B1 og 810 ettersom det var en kjent og trygg kombo, kombinert med en liten blender for sikre nødvendig dybdeskarphet til oppskarping i redigeringen.

 

refleksjonen av softboksen er med på å skape mere liv i bilde

Refleksjonen av softboksen er med på å skape mer liv til bilde og uttrykket.

 

Jeg var spent på D5 og brukte de siste minuttene av fotograferingen med den. Fotograferte med eksisterende lys og lupo light. Synes det er en spennende og forholdsvis enkel måte å jobbe på. Med det røffe utrykket som noen av disse bildene godt kunne ha, ble 8000 iso ikke noe problem! Sjekk video for et glimt fra fotograferingen.

 

 

_JA52671røff

Her ser dere filen urørt fra kamera, ingen imponerende eksponering fra fotografens side 😉 men innenfor! Nikon D5,iso 8000,  lupo light kombinert med eksisterende lys.

 

Bortsett fra en av bildene vist her, er det bandet sine valg som dere ser. Ettersom forskjellig bruk av bildene krever variasjon i uttrykk har jeg produsert flere varianter av hvert bilde. Kall det gjerne remixer!

Nikon D5, iso 8000, lupo light og eksisterende lys!

Ferdig redigert versjon .