Apostlenes hester

Når jeg takket ja til å være med på tur opp til Storsylen, visste jeg ikke helt hva jeg gikk til. Storsylen rager 1762 MOH. Når Are Hembre spurte om jeg ville være med var det utelukkende ment som en tur uten noen som helst foto. Men, jeg var inspirert av Knut Bry sine bilder av a-ha til plata Scoundrel Days og Ma Oritz sine fjelltoppbilder i kjole. Så derfor spurte jeg Are om han kunne være så vennlig å pakke ned lakkskoa og findressen i sekken:-) Are er i forholdsvis god form, og bruker slike ting som havrelefse som drivstoff. Jeg derimot er noe mere utrent og har en lei tendens til å finne «noe godt» å spise, samt at min sekk var fylt med noe tyngre kamerautstyr. Vi gikk fra Nedalshytta i Tydal på en av årets varmeste dager, og det er lengre enn langt siden jeg har vært så sliten etter endt tur. Gleden av å komme til topps, gleden av å ikke gi opp(dere skal vite at det var en påtrengende tanke lenge) er noe jeg tar med meg videre. For noen er denne turen kanskje enkel, for meg ble det en prøve og i tillegg fikk vi fotografert litt;-) Takk for turen Are!