let go

I en verden hvor mange mennesker velger å portrettere seg selv med en selfie, for å ha full kontroll på det dem vil vise verden,  er det modig gjort å la andre gjøre jobben.

Det å la seg fotografere er på mange måter å «let go» , slappe av og slippe seg løs. Og slippe seg løs er ikke synonymt med å hoppe opp og ned, eller være bajas. Det handler like mye om forstå og akseptere situasjonen man er i, gi seg selv sjansen til å være med i sitt eget liv og kjenne etter.

Denne ungdommen hadde selv mange platecover som inspirerte han, og hadde lyst å «covre» noen av disse. Det er vanskelig å kopiere noe som allerede er et ikonisk bilde eller illustrasjon. Så min tanke var å skape bilder som sto for seg selv , med sin egen «touch» .

En annen ting var at jeg en liten time før fotograferingen kom over plassen som ble brukt til seansen for foto:-)