Identitet – LA UGh!

Det er gøy å bli spurt av sine kolleger om å ta bildet av det sittende styret i Trøndelag Fotograflaug, med en vri! Og jeg liker å tenke at de ikke ville spurt hvem som helst om å gjøre det. Ettersom dette er Trøndelag sitt laug var tanken kort til at det godt kunne ha en musikk/rock/punk-referanse. Og det kunne da godt taes på svartlamon i samme slengen :-) Det at stylisten ble syk bare støttet opp om tanken at dette gjerne skulle ha en røff look. Men kudos til styrmedlemmene(Rigmor, Beate, John A og Charlotte) som fikset stylingen  selv, med en touch av «Glam» .  Jeg så for meg relativt hardt lys og pakket med to lamper av forskjellig type karakter, og med en punk innstilling var jeg litt skjødesløs med lysmålingen(normalt er jeg gift med lysmåleren)  Arbeidsmetoden er som jeg oftest søker å lykkes med, å skape bilde i kamera. Vi kjørte på i 1- en effektiv time foto, og det er gøy å se hva slags identitet man kan jobbe frem på en såpass kort tid.