JA! jeg er blitt onkel til ALVA:-)

Den 04.05.2013 ble jeg, Eir-Jørgen , onkel til Alva. Hun kom til verden 49 cm lang og hele 2900 gram. Lørdag 20. mai var det på tide å besøke Alva hjemme for første gang, og jeg så mitt snitt til å ta med meg kamera og litt lys for å se om hun ville bli fotografert:-)  Tanken var å finne å noen plasser inne hos dem(se bilde av mamma og pappa på golvet(ett bilde tatt for et par mnd siden)) . Men, så på vei inn til dem så jeg den lille plassen med blomster og foreslo dette også som  en liten location. Trøndelag bød på knallvær og god varme så dette skulle ikke by på problemer for Alva, heller et deilig første møte med «Trøndersk sommer». Etter en liten time var  Alva såvel som fotograf fornøyd med seansen.

Vil bare nevne jeg hadde et bilde fotograf Erlend Enger tok for en del år siden, i tankene når jeg fotograferte bildene av Alva ute. Tror han fotograferte sin søsters barn ute i noe gress og blomster, veldig nydelig bilde. En av forskjellen var at det barnet var litt eldre muligens. Takk for inspirasjonen Erlend!