Eirill – utefoto

Etter å ha spurt pappaen sin mange ganger om å bli fotografert, så ble det endelig satt i boka.For det må settes i boka hvis det skal bli noe av… Uten noen større planlegging utover sånn cirka hvor de skulle taes, og at jeg hadde et ønske om at hun skulle bruke hatt, dro vi avgårde. Vi hadde litt knapt med tid og Eirill synes det var litt kjedelig å stå så mye i ro, noe som jeg etterhvert også skjønte og har forståelse for var kipt. Så vi bestemte oss for å finne en ny dag, og vi endte opp med søndag 19.nov.2012. Utgangspunktet var da at vi skulle i studio, men ettersom været var bra slo vi til nok en gang med utebilder. Selv om dette ble ett lite samarbeidsprosjekt mellom oss to, så ble formen og stilen mest på mine premisser. Hun er fornøyd, men jeg tror vi må ta en runde til og ha mere fart og energi. Det gleder jeg meg til. Uansett håper jeg dere liker disse så lenge. Hilsen Eirill og Eir