1 original – Polaroid

Lyst å prøve en rå og enkel fotoseanse? En kombinasjon mellom det gamle og moderne. Sitte igjen med en-1 orginal, og som igjen kan reproduseres digitalt og få en egen look.  Jeg fotograferer med klassikeren SX-70 men bruker moderne lyssettings teknikk.   La meg skape ditt bilde med en unik look! Orginalen kan kjøpes i en moderne […]

1+1= Famiglia?

Familiebilder i alle typer konstellasjoner i vår sivilisasjon, er kanskje noe av den kjæreste tradisjonen vi har. Ta vare på den, kom til oss om dere bare er to eller om så 25! TRASHYLICIOUS uttales «træsjylisjus» på trøndersk,eller så sier vi bare dritfint! Nå er det på tide å være ærlig, vær akkurat slik dere egentlig er! Dere […]

Konfirmant – Ungdom

All ungdom er unik, og fortjener å bli tatt på alvor. Jeg er fotograf fra Trondheim som tar bilder over hele Norge,Trøndelag og Trondheim.  

Portrett

Portrett er et bilde av et bestemt menneskes individuelle særtrekk. Vi lar deg være du! Det finnes mange veier til målet, og sammen finner vi vår vei.   

Bryllup

Vi har kunnskapen og utstyret til ta vare på minnene dine fra bryllupet! Med erfaring fra flere hundre brudefotograferinger er du i de beste hender hos oss.